Meditatie cd: "De Tempel van Heling".
Nieuw!   Ongeboren Sterrekind©
Nieuw!   Kennis Boek
Nieuw!   Zielenportretten van bijenwas

 


Tempel van de heiligen meditatie CDNederlandstalige meditatie cd.

Op veler verzoek heb ik de cd "Tempel van Heling" gemaakt. Hierop staan twee door mij ingesproken Nederlandse visualisaties/ meditaties met muziek van Michael Hammer. De meditaties zijn in verbinding met de Angelic Healers ontvangen tijdens de opname van de cd. De Nederlandstalige Meditatie CD (60 min.) is opgenomen en ligt voor u klaar voor € 20,- exclusief verzendkosten.

Er staan 2 meditaties op:
1. De tempel van Heling
Ik neem je mee op reis naar het Eiland van Regeneratie waar de Tempel van Heling staat. Daar kun je een keuze maken naar welk van de zeven kamers je wilt gaan om met de Helende Engelen te werken. Je zou het een "algemene" meditatie/visualisatie kunnen noemen, gericht op het boek van LaUna Huffines "Genieten door contact met Engelen, jezelf helen met Licht". De tapes van LaUna gaan hier verder op door. Nog steeds een aanrader dus.

2. Bolletje van Licht
Hierin ga je op reis met je Wezen van Licht en leer je alles vanuit een andere hoek te bekijken.

De cover van de cd heb ik geïnspireerd ontvangen. Deze tekening kun je van alle kanten bekijken (net als het leven zelf) en telkens weer iets nieuws in ontdekken. Tevens gaat er rust en heling vanuit.

Voor informatie kunt u contact met mij opnemen.
Catharina-Dorinde Rypkema, de Bast 62, 8521PK St. Nicolaasga
Tel/ Fax: +31(0)513-43 21 39 E-mail: catharina-dorinde@club.tip.nl.
(Let op alleen op zondagen kijk ik naar mijn mail)

Klik hier om naar de webwinkel te gaan.