Welkom op mijn website.
Nieuw!   Ongeboren Sterrekind©
Nieuw!   Kennis Boek
Nieuw!   Zielenportretten van bijenwas

 


“De kracht van rustgevende muziek” staat er als ondertitel op zijn brochure.

Frederic DelarueIk kan dit alleen maar beamen. Zijn rustgevende, helende muziek werkt zelfs op mijn Katers Red Baron en Felix rustgevend, ze vliegen elkaar wat minder in de haren en Red Baron heeft soms zelfs een ‘mediterende houding’ aangenomen! Schitterend om te zien.

Frederic Delarue, International Visionary Composer, is in Chartres, Frankrijk, geboren. In 2002 is hij naar Palm Springs, Californië verhuisd.
Hij heeft zijn medewerking verleend aan het benefiet album “Cousteau’s Dream”, tesamen met Yanni, Kenny G, Kitaro en Vangelis.
Hij heeft deze gave voor muziek van de Engelen ontvangen, nadat hij een Bijna Dood Ervaring had gekregen toen hij 12 jaar oud was.

“Ik plaats mijn handen vol vertouwen op mijn pianotoetsen, en deze beginnen dat te spelen wat de Engelen zachtjes in mijn oren zingen. Wanneer ik een muzikale meditatie geef, spreken de Engelen via mijn stem en spelen via mijn handen. Dit is heel krachtig.”

Frederic Delarue in zijn geluidstudio

Nadat hij 3 keer in zijn leven door de Engelen was gered, ( twee auto ongelukken en 1 keer een medische fout waardoor hij voor 8 maanden verlamd is geweest) heeft Frederic geleerd dat soms een slechte gebeurtenis een “blessing in disguise” ( een verborgen zegen) kan zijn, en wanneer we dit als waarheid kunnen accepteren , kunnen Wonderen gebeuren.

Frederic is ook de oprichter van een non-profit organisatie Cathedral Of Angels.
Deze zorgt voor ‘Healing Concerts’ voor een ieder die troost, vrede, liefde, inspiratie en heling nodig heeft.

“Wees nederig om hulp van de Engelen te vragen, om jezelf te vergeven en een ieder die in elke gebeurtenis van je leven verweven is.”

Frederic maakt ook Muziek voor je Ziel. Een persoonlijke CD, gebaseerd op de vibraties van je geboortenaam, om je met je ware zelf te verbinden.
(Persoonlijk geniet ik hier dagelijks van! Een file deert mij niet meer met deze heerlijke muziek om mij heen).

Dr. Emoto heeft een kristal foto gemaakt van een fles water, die er tijdens het spelen van Frederic’s muziek stond. Dit geeft een beeld van wat je jouw lichaam geeft wanneer je naar zijn muziek luistert.
In middels heeft Frederic, behalve film muziek, ook 6 CD’s gemaakt:

Voyage of the Soul

Voyage of the Soul

Soaring with the Angels, uiterst geschikt voor massages en ontspanning.

Soaring with the Angels
Symphony of Light, geïnspireerd door de Engel van de Berg in Palm Springs en de klassieke componisten. Symphony of Light

Reflection, een album van rustgevende piano muziek.

Reflection

 

Zijn Cd’s zijn te bestellen, stuur een email naar: catharina-dorinde@clup.tip.nl.