WORLD CONGRESS ON ILLUMINATION 2008
Nieuw!   Ongeboren Sterrekind©
Nieuw!   Kennis Boek
Nieuw!   Zielenportretten van bijenwas

 


WORLD CONGRESS ON ILLUMINATION

Sinds enige jaren ontvang ik de nieuwsbrief van Patricia Diane Cota-Robles (New Age Study’s of Humanity’s Purpose, NASHP)

Eerlijk gezegd, legde ik deze nieuwsbrief steeds weg, er lag al zoveel te lezen. Ook kan ik mij niet herinneren mij hier ooit voor opgegeven te hebben…

“Hoe krijgen we haar daar, waar ze hoort te zijn?!”
Begin van dit jaar echter, kwam haar laatste nieuwsbrief steeds weer terug in mijn handen. Steeds legde ik deze ook weer weg. Ineens werd ik mij hiervan bewust en bekeek de brief met wat meer aandacht. Ik zag iets staan van een World Congress on Illumination. Mooi, maar ik wilde eigenlijk niet naar Amerika. Toch begon ik er in te lezen en al lezende voelde ik wel dat ik er eigenlijk “hoorde” te zijn. Maar ik wilde niet naar Amerika.

onderweg


Ik lees verder en merk iets van een gegrinnik: dit World Congress on Illumination wordt gegeven in CANADA! Tja, toen was het wel duidelijk voor mij dat ik weer een lange reis ging maken en heb mijn “stemmetje” gevolgd.
Twee weken voordat ik af zou reizen, kwam ik erachter dat Patricia Diane niet de vrouw was die ik in gedachten had. (Diane Cooper, ik ben ooit gevraagd World Angel Day in Nederland te geven en ging er vanuit dat ik naar háár toe ging en veronderstelde dat ze haar naam had veranderd) “Hoe krijgen we haar daar waar ze hoort te zijn?!”

Op 13 augustus ben ik via London naar Calgary gevlogen. De volgende dag heb ik mijn reis vervolgd met een Shuttle bus die mij na zo’n 3 uur rijden, door een schitterende natuur, afgewisseld met bergen en rivieren, afzette in Chateau Lake Louise. Daar werd het World Congress on Illumination gehouden.

Uitzicht op Lake Louise

Het is een imposant hotel met een spectaculair, adembenemend mooi uitzicht op een jadegroen meer, omringd door bergen en een gletscher….Lake Louise. (vernoemd naar de dochter van Koningin Victoria) Aartsengel Michael zou zijn residentie o.a hebben in deze omgeving. Meteen voel ik de energie, je kunt deze zelfs zien! Het is haast niet met woorden te beschrijven.

Er zijn 350 deelnemers, uit zo’n 29 landen. Ik houd niet zo van grote groepen, maar op de een of andere manier voelt het als één en alsof je elkaar al jaren kent. (is natuurlijk ook zo…)

Bij de inschrijving werd het programma boekje uitgereikt en een naamkaartje met land van herkomst. Ik bleek de enige Nederlander te zijn. Patricia verwelkomde ons en vertelde wat “huishoudelijke zaken”, en stelde de andere medewerkers voor: Kay Eileen Meyer, medeoprichter van NASHP, Frederic Delarue, componist en musicus, Armand en Angelina, zang , muziek en “esotherisch” cabaret, Amy,dans, Melissa Andersson en anderen. Patricia eindigde de avond met een meditatie.

Frederic Delarue, Jésus en ik

Ook gedurende deze 6 dagen werden we voorbereid op de ceremonies en het meer en meer kunnen houden van Licht- en vijfde Dimensie energie in ons lichaam, om dit daarna ook door te kunnen geven aan de wereld en ieder ander, door te zijn die we allen zijn: Mooie Liefdevolle Stralende Wezens van Licht.

Tussendoor was er genoeg gelegenheid elkaar en ieders werk te leren kennen.

UitzichtTelkens weer was het ook genieten van de rust en deze prachtige natuur. Eekhoorntjes renden ijverig heen en weer, bijna te snel om op de foto te zetten.link foto’s De dagen vlogen voorbij, we hebben heel wat werk verzet en veel plezier gehad. Ik was diep onder de indruk van de muziek van Frederic Delarue, zodat ik nu zijn CD’s in Nederland verkoop.(zie elders)

Het afscheid nemen is soms wat moeilijk, maar hoort ook bij het proces van loslaten. Het is daarna ook even wennen zonder deze vrienden, de bergen, de gletscher, het mooie jadegroene meer te zijn, en het alles in het “dagelijks” leven en lijf te integreren.

Het is een bijzondere tijd. We staan met elkaar aan de vooravond van de Nieuwe Wereld, een wereld waar nog meer Liefde, Licht, Respect en Plezier zal zijn voor AL DAT LEEFT. Daar kunnen wij allen voor kiezen. Heb vertrouwen dat alles goed komt, ook al lijkt het er niet altijd op en wil je het bijltje er bij neer gooien. Zie het als testen, overgangsexamens. Je komt er weer sterker uit en je kunt ALTIJD hulp vragen aan de “Vriendjes van Boven”, zonder je vraag om hulp kunnen ze nl. niets doen. Wees ook lief voor je zelf, veroordeel je zelf niet zo.

Het is adembenemend mooi!

Check de verwachtingen die je hebt van een ander, klopt het? Dan word je namelijk minder teleurgesteld. Neem je eigen verantwoordelijkheid, houd je stuur in eigen handen.

NatuurAccepteer ook dat de hulp niet altijd in de vorm komt die jij zou willen. Antwoorden kunnen je ook aangereikt worden in een “toevallige” ontmoeting, een boek, tekst van een lied, muziek, een (huis)dier etc.. Vermijd het om in de ANGST wolk te gaan zitten. Laat je niet van de wijs brengen door alle media met de doem scenario’s. Wees je ervan bewust. Het oude zal eerst opgeruimd moeten worden, voordat er weer iets nieuws in de plaats kan komen.

Dit geldt ook voor het wereld gebeuren. Stel je liever voor hoe je het graag zou willen en richt je op zaken, mensen, dieren, dingen die je blij maken, (zodat je het ook weer uit kunt stralen naar de anderen.) Zoals nu bijvoorbeeld de mooie herfst kleuren, de sprookjesachtige rode paddestoelen met witte stippen, (ik heb er momenteel zeker 15 in mijn voortuin staan!) op kaartje van herfstkleuren en vliegenzwammen de zonsopgang en zonsondergang met de prachtige wolken eromheen. Zelf maak ik daar in gedachte dan landschappen van, met zeeën en bergen.

Dit alles wilde ik even met jullie delen. Geniet van de foto’s, laat je fantasie gaan.

Ik wens jullie een goede reis vol vertrouwen!!

Veel Liefs en Lichtgroetjes en een welgemeende knuffel voor jezelf,
Catharina-Dorinde

Lake Louise Alberta Canada

Lake Louise Alberta Canada

Lake Louise Alberta Canada

Lake Louise Alberta Canada

Lake Louise Alberta Canada

Lake Louise Alberta Canada

Lake Louise Alberta Canada